Devlete Akademik ve Uzman Tavsiyesi

sdg-tr-16.png (22 KB) sdg-tr-17.png (24 KB)

Bir araştırma üniversitesi olan Marmara Üniversitesi, bir çok alanda farklı disiplinlerde danışman, uzman ve rehber olarak hizmet vermektedir. Bunun yanı sıra birçok sorunların çözümünde de bilirkişi hizmeti vermektedir. Bu hizmetler ilgili yönetmeliğe göre gerçekleştirilmektedir.

(https://www.mevzuat.gov.tr/File/GeneratePdf?mevzuatNo=23818&mevzuatTur=KurumVeKurulusYonetmeligi&mevzuatTertip=5)

Bilirkişi Hizmetleri:

Marmara Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (MÜSEM) tarafından düzenlenen Bilirkişilik Temel Eğitim Programı ile bilirkişilik faaliyetleri için gerekli eğitimler verilmektedir. Bu program, katılımcıların bilirkişilik faaliyetlerini yürütebilmeleri için gerekli olan temel, teorik ve pratik bilgileri içermektedir.

Bilirkişilik_Çalışma Yüzeyi 1.jpg (893 KB)

Hukuk Danışmanlığı:

Üniversitenin Hukuk Fakültesi, çeşitli hukuki konularda danışmanlık hizmetleri sunarak, yasal süreçlerin daha etkin ve doğru bir şekilde yürütülmesine katkıda bulunmaktadır.

Çevre ve Sürdürülebilirlik Danışmanlığı:

Çevre Mühendisliği ve ilgili bölümler, çevre yönetimi, sürdürülebilirlik ve çevresel etki değerlendirmesi konularında uzmanlık ve danışmanlık hizmetleri sağlamaktadır.

Ekonomik ve Sosyal Araştırmalar:

İktisat ve Sosyal Bilimler Fakülteleri, ekonomik analizler, sosyal araştırmalar ve politika geliştirme konularında devlete danışmanlık hizmetleri sunmaktadır.
Bu hizmetler, Marmara Üniversitesi’nin bilgi ve uzmanlığını topluma ve devlete aktarma konusundaki kararlılığını göstermektedir.

Marmara Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi tarafından hukuk eğitimleri sunulmaktadır. Bu eğitimler:

Arabuluculuk Eğitimi
Bilirkişilik Temel Eğitimi
Borçlar Hukuku Eğitimi
Fikri Mülkiyet Hukuku Eğitimi
Fikri ve Sınai Haklar Hukukunda Uzman Arabuluculuk Eğitimi
İş Hukukunda Uzman Arabuluculuk Eğitimi
Konkordato Komiserliği Eğitimi
Konkordato Komiserliği Yenileme Eğitimi
Sigorta Hukukunda Uzman Arabuluculuk Eğitimi
Sözleşmeler Hukuku Eğitimi
Ticaret Hukuku Uzman Arabuluculuk Eğitimi

Detaylı bilgi için tıklayınız.

Bu sayfa Sürdürülebilirlik tarafından en son 02.09.2024 10:33:58 tarihinde güncellenmiştir.