Rüzgâr Enerjisi Ve Sanal Deneyim Merkezi

sdg-tr-7.png (18 KB) sdg-en-9.png (15 KB) sdg-tr-11.png (21 KB) sdg-tr-12.png (13 KB) sdg-tr-13.png (17 KB)

Rüzgâr Enerjisi Ve Sanal Deneyim Merkezi

Marmara Üniversitesi ve Nordex Enerji iş birliğinde düzenlen Rüzgar Enerjisi Ve Sanal Deneyim Merkezi”nin açılışı 5 Haziran Çarşamba günü Marmara Üniversitesi Recep Tayyip Erdoğan Külliyesi Teknoloji Fakültesi’nde gerçekleşti. Öğrencilere rüzgar enerjisi teknolojileri üzerine pratik deneyimler kazandırmak üzere tasarlanan laboratuvar; rüzgar türbini prototipi, sanal gerçeklik gözlüğü, simülasyonlar, gerçek komponentler ve interaktif eğitim materyalleriyle birçok uygulama deneyimlerine açık bir şekilde tasarlanmıştır.

Bu sayfa Sürdürülebilirlik tarafından en son 04.09.2024 21:27:42 tarihinde güncellenmiştir.