Yeterince Temsil Edilmeyenler İçin Planlamalar

sdg-tr-8.png (20 KB) sdg-tr-10.png (17 KB) sdg-tr-16.png (22 KB)

- Marmara Üniversitesi bir devlet kurumu olarak çalışanların ihtiyaçlarını, iş faaliyetlerini, eğitimini, kariyerini, performans takibini, motivasyonunu, toplu çalışmalarını, iş sağlığı ve güvenliğini, işe başlama ve çıkarılmalarının yönetimi gibi faaliyetleri yürütmek için gerekli eylemleri gerçekleştirir. Tüm bu faliyetler yeterince temsil edilmeyen gruplar da dahil olmak üzere tüm üyeler için geçerli olduğunu beyan etmekte ve Web sitesi üzerinden kamuya duyurulmaktadır. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Personel.png (69 KB)

- Marmara Üniversitesi sürdürülebilirlik ofisi engelli öğrenci birimi ile koordineli olarak çalışır. Kampüste farkındalık çalışmalarını tüm bireyler için eşit seviyede yürütmeye önem verir. Ayrıca engellilerin oryantasyonu, tanıtımı ve kampüs hayatına entegrasyonu konusunda Engelli Öğrenci Birim Koordinatörlüğü ile beraber çalışmalar yürütür. Detaylı bilgi için link 1 ve link 2 tıklayınız.

Bu sayfa Sürdürülebilirlik tarafından en son 02.09.2024 10:54:32 tarihinde güncellenmiştir.